1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Sakarya Adapazarı’nda benzinlik arsası satılacak

Sakarya Adapazarı’nda benzinlik arsası satılacak

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bakım ve akaryakıt istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Sakarya Adapazarı’nda benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Sakarya’nın Adapazarı ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesinde, bakım ve akaryakıt istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesinde; 6387 ada, 2 numaralı parsel üzerinde yer alan, 2.012,69m2 genişliğindeki, Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait, imar planında bakım ve akaryakıt istasyonu alanı olarak ayrılmış olan arsa, 30.190.350 lira tahmini bedel ve 905.710,50 lira geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 19 Eylül 2023 günü, saat 15.10’da, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meclis Salonunda, kapalı teklif usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 1.000 TL bedel karşılığında satın alınabilecek. 

Teklif dosyalarının, en geç ihale günü ihale saatine kadar; Balıkesir İhale Komisyonu Başkanlığına elden teslim edilmesi ya da ihale saatine kadar komisyona ulaşmış olmak kaydıyla, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler