1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sakarya Çevrim Santrali`nin ÇED Raporu onaylandı

Sakarya Çevrim Santrali`nin ÇED Raporu onaylandı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya’daki Ermet Enerji Üretim A.Ş.’ye tarafından yapılacak olan Sakarya Doğalgaz Kombine Çevrim...

Sakarya Çevrim Santrali`nin ÇED Raporu onaylandı

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya’daki Ermet Enerji Üretim A.Ş.’ye tarafından yapılacak olan Sakarya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’nin ÇED raporunu onayladı. Sakarya'nın, Söğütlü İlçesi, Türkbeykışla Köyü sınırları içinde  yapılması planlanan "Sakarya Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali (574,9MWm / 558,6MWe / 983,01MWt)" projesi ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliğinin 11'inci Maddesi doğrultusunda incelenerek ÇED Raporu Özel Formatı'na uygun bulundu.

ÇED Yönetmeliğinin 11'inci Maddesi gereğince ÇED Raporu halkın görüşüne açıldı. ÇED Raporu inceleme ve değerlendirme aşamasında Sakarya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde bulunan ÇED Raporunu isteyen tüm Sakaryalılar inceleyebilecek. Projeye ilişkin görüş, soru ve önerilerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne veya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ulaştırılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler