1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Samsun-Havza OSB'ye elektrik şebekesi kurulacak

Samsun-Havza OSB'ye elektrik şebekesi kurulacak

Enerji Günlüğü - Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine ait, YG-AG Elektrik Şebekesi ve Enerji Nakil...

Samsun-Havza OSB'ye elektrik şebekesi kurulacak

Enerji Günlüğü - Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine ait, YG-AG Elektrik Şebekesi ve Enerji Nakil Hattı (ENH) yapım işi ihale edilecek.

Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, ihale ilanını Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesine ait, YG-AG Elektrik Şebekesi ve Enerji Nakil Hattı (ENH) yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Sözkonusu işe Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak başlanması ve 30/11/2016 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 09/06/2016 - Saat  10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154 1. Kat 159 nolu Toplantı Salonu Çankaya- Ankara adresinde yapılacak. 

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154 1. Kat 155 nolu odasında veya Havza Ticaret ve Sanayi Odası Belediye Sarayı Şehir Kulübü Üstü Kat: 2 Havza / SAMSUN adreslerinde görülebilecek ve 350 TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler