1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Samsun Havza’da jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Samsun Havza’da jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Samsun’un Havza ilçesinde bir adet jeotermal kaynak işletme sahası için ihale ile ruhsat verilecek.

Samsun Havza’da jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Samsun’un Havza ilçesinde bir adet jeotermal kaynak işletme sahası için ihale ile ruhsat verilecek.

Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Havza ilçesine bağlı Ilıca ve Aslançayırı mahallelerinde; F35-d3, c4, G35a2 numaralı paftalarda bulunan, 4.760,95ha yüzölçümlü ve 3323527 erişim numaralı jeotermal kaynak işletme sahası için ruhsat vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. İhale için 2.350.000 lira tahmini bedel ve 70.500 lira da geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale, 27 Temmuz 2023 günü, saat 14.00’te; Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Toplantı Salonu, Denizevleri Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 24, Atakum, Samsun adresinde yapılacak. 

İhale evrakı mesai saatleri içinde, Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünde bedelsiz görülebilecek ve aynı yerden 1.000 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini ihale günü, ihale saatinden önce Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, İhale Komisyonuna teslim etmiş veya postayla göndermiş olmaları ve tekliflerini sözlü olarak vermek üzere ihale saatinde komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekiyor. Teklif sahipleri ihale salonunda hazır bulunmazlarsa, dosyalarındaki teklifleri son teklif olarak değerlendirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler