1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Samsun’da elektrik kesintisi

Samsun’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, Samsun’da bazı yerlerde 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulayacağını duyurdu.Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden...

Samsun’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, Samsun’da bazı yerlerde 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulayacağını duyurdu.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 26-27 Ekim günlerinde 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacak.

Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyle:

26.10.2014 tarihinde 12:00-13:30saatleri arasında Samsun ili Kavak ilçesinde Kara Tavukçuluk tesisinin fiziki itibat bağlantıları yapılacağından dolayı Yukarıçirişli, Emirli, Karapınar, Dağardı, Ilıca, Karlı, Kavallı, Bükçeğiz, Kozansıkı Mahalleleri, Kalaycıoğlu Taş Ocağı, Selbeton Taş Ocağı, Üçler Taş Ocağı, Çebi Taş Ocağı, Duygu Taş Ocağı, Nimsan Taş Ocağı, Ernur Tavuk Çiftliği Yukarı çirişli köyü tesislerine,

27.10.2014 tarihinde 09:00-13:00 saatleri arasında Samsun ili Atakum ilçesi Kayagüney Cevizdibi Mahallesi Pano değişim nedeni ile Kayagüney Cevizdibi Mahallesine programlı olarak elektrik verilemeyecektir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler