1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Samsun`da elektrik kesintisi

Samsun`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, Samsun’da bazı yerlerde Pazar günü 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulayacağını duyurdu.Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş....

Samsun`da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - YEDAŞ, Samsun’da bazı yerlerde Pazar günü 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulayacağını duyurdu.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 12 Nisan Pazar günü 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacak.

Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyle:

12.04.2015 tarihinde 05:00-09:00 saatleri arasında Samsun ili Çarşamba ilçesi kabinlerde yapılacak olan çalışmalardan dolayı Samsun ili Çarşamba ilçesi Şehir-1, Şehir-3 ve Şehir-4 Fiderlerine,

12.04.2015 tarihlerinde 08:00-17:00 saatleri arasında Samsun İli Tekkeköy İlçesi’nde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü İnşaatına TrafoTesis çalışmaları nedeniyle programlı enerji kesintisi yapılacağından dolayı; Tekkeköy İlçesi Gelemen mevkiinde bulunan YİBO'ya programlı olarak elektrik verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler