1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SAN-EL Siemens’in yetkili satıcısı oldu

SAN-EL Siemens’in yetkili satıcısı oldu

Enerji Günlüğü – San-el Siemens ile Drive Center" sözleşmesi imzalayarak Siemens’in yetkili satış kanallarından biri oldu.SAN-EL MÜHENDİSLİK A.Ş...

SAN-EL Siemens’in yetkili satıcısı oldu

Enerji Günlüğü – San-el Siemens ile Drive Center" sözleşmesi imzalayarak Siemens’in yetkili satış kanallarından biri oldu.

SAN-EL MÜHENDİSLİK A.Ş bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile SIEMENS SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile "Drive Center" sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Sözleşmeye göre, San-el Mühendislik Türkiye hız kontrol cihazları ( Drive ) pazarı üreticilerinden olan Siemens’in yetkili satış kanallarından biri olacak ve ilk yıl için pazardan 3 Milyon Dolar seviyesinde bir pay alacak.

KAP’a yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Türkiye hız kontrol cihazları ( Drive ) pazarınının en aktif üreticilerinden olan SIEMENS , yeni satış yapılanmasının bir aşaması olarak SAN-EL ' i yetkili satış kanallarından birisi olarak seçti. SAN-EL ve SIEMENS arasında imzalanan "Drive Center" sözleşmesi ile şirketimizin ilk yıl için pazardan 3 Milyon Dolar seviyesinde bir pay alması hedeflenmiştir.”

Önceki ve Sonraki Haberler