1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürü İbrahim Çetin

Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürü İbrahim Çetin

Enerji Günlüğü - Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğü’ne Halil İbrahim Çetin, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’ne Muhammet Bilal Macit getirildi. Sanayi...

Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürü İbrahim Çetin

Enerji Günlüğü - Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğü’ne Halil İbrahim Çetin, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’ne Muhammet Bilal Macit getirildi. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı bazı Genel Müdürlüklerde, Cumhurbaşkanlığı kararlarıyla yeni atamalar gerçekleştirildi. Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Uğur Büyükhatipoğlu ile Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü görevini üstlenen Yaşar Öztürk başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. 

Uğur Büyükhatipoğlu’nun görevden alınmasıyla boşalan Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü görevine Mehmet Bozdemir atandı. Yaşar Öztürk’ün görevden alınmasıyla açık kalan Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü görevine ise Ramazan Yıldırım atandı.

Ayrıca Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğüne Muhammet Bilal Macit; Sanayi ve Verimlilik Genel Müdürlüğüne Halil İbrahim Çetin ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğüne de Barış Yeniçeri atandılar. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler