1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sanko Enerji’ye yeni GM yardımcısı: Sedef Karagöz

Sanko Enerji’ye yeni GM yardımcısı: Sedef Karagöz

Sanko Enerji Genel Müdür yardımcılığı görevine, geçmişte Simens Türkiye’de Enerji Sektöründen Sorumlu Ülke Liderliği görevinde de bulunan Sedef Karagöz atandı.

Sanko Enerji’ye yeni GM yardımcısı: Sedef Karagöz

Enerji Günlüğü - Sanko Enerji Genel Müdür yardımcılığı görevine geçmişte Simens Türkiye’de Enerji Sektöründen Sorumlu Ülke Liderliği görevinde de bulunan Sedef Karagöz atandı.

MW100 Türkiye 2021 Araştırması’na göre 794 MW’lik kurulu gücü ile Türkiye’nin 23. Büyük elektrik üreticisi konumundaki Sanko Enerji’de üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevine geçmişte Siemens AŞ İcra Kurulu Üyeliği ve Ülke Liderliği görevlerinde de bulunan Sedef Karagöz getirildi.

SEDEF KARAGÖZ KİMDİR?

Sedef Karagöz, profesyonel kariyerine 1988 yılında Barmek Holding bünyesinde başladı. Karagöz, Barmek Holding, bünyesinde yurt içi ve yurt dışı güç iletim ve dağıtım projelerinde 15 yıl yöneticilik yaptı.

Sedef Karagöz, 2003 yılında katıldığı Siemens’te, enerji alanında faaliyet gösteren çeşitli iş birimlerde yöneticilik görevlerinde bulundu. Karagöz, 2013 -2015 yılları arasında Siemens AŞ İcra Kurulu Üyesi ve Enerji Sektöründen Sorumlu Ülke Liderliğini üstlendi.

Siemens’ten ayrıldıktan sonra Türkiye ve Hollanda merkezli, mühendislik çözümleri geliştiren şirketler kurdu. Sedef Karagöz, evli ve bir çocuk annesi.

Önceki ve Sonraki Haberler