1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Şanlıurfa OSB elektrik için teyakkuzda

Şanlıurfa OSB elektrik için teyakkuzda

Enerji Günlüğü - Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, bölgenin elektriğinin kesilmemesi için yaklaşık 13 milyon liralık birikmiş elektrik...

Şanlıurfa OSB elektrik için teyakkuzda

Enerji Günlüğü - Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, bölgenin elektriğinin kesilmemesi için yaklaşık 13 milyon liralık birikmiş elektrik borcunu yeniden yapılandırmak üzere yeni bir plan sundu. 

Yaklaşık 13 milyon liralık birikmiş elektrik borcu nedeniyle Şanlıurfa OSB’nin elektriğinin kesilip kesilmeyeceği konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Şanlıurfa63 haber sitesinin bildirdiğine göre Şanlıurfa OSB Müteşebbis Heyeti, elektrik kesintisi yaşanmaması için olağanüstü toplanarak Dicle EPSAŞ’a sunulmak üzere yeni bir ödeme planı oluşturdu. 

DÜNYA Gazetesi’nden Güneş Doğdu Soylu’nun haberine göre bugün itibariyle bölgede elektrikler kesilmedi. Dicle EPSAŞ yetkilileri, sorunun çözümüne yönelik uzlaşma arayışı kapsamında tarafların tekrar bir araya gelebileceğini ifade etti. 

Çarşamba günü Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda düzenlenecek toplantıda, OSB’nin yaklaşık 13 milyon liralık kalan borcu için oluşturulan yeni ödeme planı üzerinde pazarlıklar yürütülmesi bekleniyor. Toplam 22 bin 644 kişinin çalıştığı bölgedeki 280’e yakın firma şimdilik üretimlerine devam ediyor. 

Sorunun daha fazla derinleşmemesi, üretimin aksamaması için Şanlıurfa Valiliği’nin farklı girişimlerde bulunmaya devam ettiği edinilen bilgiler arasında. 

Enerji Günlüğü 

Şanlıurfa OSB’nin elektriği kesiliyor! 

Şanlıurfa OSB: Dicle EPSAŞ elektriğimizi kesemez 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler