1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Şanlıurfa Siverek Belediyesi GES kurduracak

Şanlıurfa Siverek Belediyesi GES kurduracak

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Yoğunca Mevkiinde gelir paylaşımı modeliyle 5 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.

Şanlıurfa Siverek Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, 5 yıl boyunca gelir paylaşımı modeliyle işlettireceği bir GES tesisi kurdurmak üzere en az %12’den başlayacak arttırmalarla ihale yapacak. 

Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesi Belediye Başkanlığı, Yoğunca Mevkiinde 348 numaralı parselde sahibi olduğu 1 milyon metrekare yüzölçümünde arazinin 14.735,90m2’lik kısmında, gelir paylaşımı modeli ile güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve GES tesisinin 5 yıl süreyle, aylık gelirin asgari %12’sinin Belediyeye bırakılması şartı ile işletilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

GES kurulumu için toplam 25.626.462,50 lira tahmini bedel belirlendi. İstekliler ihaleye girerken bu bedel üzerinden 768.793,88 lira geçici teminat verecekler. 

İhale 21 Kasım 2022 günü saat 14.00’te; Siverek Belediyesi, İhale Toplantı Salonu, Camikebir Mahallesi, 17. Sokak, No: 3, Siverek, Şanlıurfa adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde Mali Hizmetler Müdürlüğüne yapılacak 150 liralık ödeme karşılığında; Siverek Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğünden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Siverek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim edilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler