1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştirilecek

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ'a ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. Başbakanlık...

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ'a ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. 

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santrallerinin özelleştrilmesi hakkında ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımladı.

Buna göre, birinci grupta bulunan ve geçici teminat tutarı 10 milyon olarak belirlenen Şanlıurfa HES için 18 Şubat 2016, ikinci grupta bulunan ve geçici teminat tutarı 10 milyon olarak belirlenen Tortum HES için 29 Şubat ve üçüncü grupta bulunan ve geçici teminat tutarı 20 milyon olarak belirlenen Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri için 10 Mart 2016 tarihine kadar teklif verilebilecek.

İhaleler, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhalelere yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecek.

İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı bedeli olarak 15.000- (Onbeşbin) TL’nin İdare’nin banka hesaplarından birine yatırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler