1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Şanlıurfa’daki biyogaz tesisinde sıvı fermente ürün depolanacak

Şanlıurfa’daki biyogaz tesisinde sıvı fermente ürün depolanacak

Şanlı Biyogaz, Şanlıurfa’da işlettiği Biyogaz Tesisi’nde ortaya çıkan sıvı fermente ürünün kapalı ünitelere alınması amacıyla bir adet “Lagün” yapısı inşaa edecek.

Şanlıurfa’daki biyogaz tesisinde sıvı fermente ürün depolanacak

Enerji Günlüğü - Şanlıurfa’da işletilen Biyogaz Tesisi’nde ortaya çıkan sıvı fermente ürünün kapalı ünitelere alınması amacıyla bir adet “Lagün” yapısı inşaa edecek.

Şanlı Biyogaz Enerji tarafından Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Çamlıdere Mahallesi sınırları içindeki 25.000 m2’lik alanda sıvı fermente ürün depolama amaçlı “Sıvı Fermente Ürün Depolama (Lagün) Tesisi” kurulması planlanıyor. Projenin değeri yaklaşık 4 milyon TL olarak hesaplanıyor. 

Proje kapsamında Şanlı Biyogaz Enerji ve Sanayi Anonim Şirketi Şanlıurfa Şubesi tarafından işletilmekte olan “Biyogaz Tesisi” ile ortaya çıkan sıvı fermente ürün depolanacak. “Biyogaz Tesisi” alanında 845 m2 büyüklüğünde 1 adet sıvı fermente ürün deposu bulunuyor. “Biyogaz Tesisi” alanı dışında ancak tesise entegre olarak çalışacak ilave 1 adet sıvı fermente ürün depolanması amacıyla bir adet “Lagün” yapısı inşaa edilecek. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler