1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Şarj ağı lisansında birleşme ve bölünme tadilatı mümkün

Şarj ağı lisansında birleşme ve bölünme tadilatı mümkün

Şarj ağı piyasasında birleşme, bölünme veya devir nedeniyle yapılacak lisans tadil başvurularıyla ilgili prosedür yürürlüğe girdi.

Şarj ağı lisansında birleşme ve bölünme tadilatı mümkün

Enerji Günlüğü - Şarj ağı piyasasında birleşme, bölünme veya devir nedeniyle yapılacak lisans tadil başvurularıyla ilgili prosedür yürürlüğe girdi. 

Şarj ağı işletmeci lisansı işlemleri ile ilgili başvurulara ilişkin usul ve esaslarda değişiklik yapılmasına dair usul ve esaslar, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yapılan değişiklik, şarj ağı işletmeci lisansı alan tüzel kişiliklerde birleşme, bölünme veya devir yoluyla ortaklık yapısında değişiklik olması halinde, bu değişikliklerin lisansa işlenmesiyle ilgili prosedürü düzenliyor. Bu kapsamda Usul ve Esasların ekinde yer alan 4 numaralı Ek’te değişiklik yapıldı. 

Buna göre gerekli evrak yine sisteme elektronik ortamda mobil imza ya da elektronik imza ile yüklenecek. Eskisinin devamı mahiyetinde yeni lisans alacak tüzel kişilikle ilgili yönetici değişiklikler ile ortaklık yapısını gösteren belgeler ve ayrıntılı ekonomik işletme raporu da sisteme yüklenecek. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler