1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. SAS`ta 60 ülke Bıçakçı`ya emanet

SAS`ta 60 ülke Bıçakçı`ya emanet

Enerji Günlüğü - Veri analitiği şirketi SAS, 60’tan Fazla ülkedeki pazarlama faaliyetlerini bir Türk kadına, Nurcan Bıçakçı Arcan'a emanet etti.Dünyanın...

SAS`ta 60 ülke Bıçakçı`ya emanet

Enerji Günlüğü - Veri analitiği şirketi SAS, 60’tan Fazla ülkedeki pazarlama faaliyetlerini bir Türk kadına, Nurcan Bıçakçı Arcan'a emanet etti.

Dünyanın önde gelen veri analitiği şirketi SAS'ın Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü görevine Nurcan Bıçakçı Arcan getirildi. Yaklaşık bir yıldır SAS Türkiye Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Nurcan Bıçakçı Arcan, Eylül ayı itibariyle başladığı yeni görevinde, 60’tan fazla ülkede SAS’ın pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Pricewaterhouse Coopers’ta iş hayatına başlayan Arcan, daha sonra Turkcell ve Türk Telekom Grubu’nda çeşitli kademelerde pazarlama ve iş geliştirme görevlerinde bulundu. Bilişim sektöründe pazarlama alanında 15 yıla yakın deneyime sahip Arcan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu ve Oxford Brookes Üniversitesi’nde Executive MBA programına devam ediyor.

SAS HAKKINDA

SAS, iş analitiği yazılım ve servisleri ile iş zekası alanında dünyanın önde gelen bağımsız çözüm sağlayıcılarından biri olarak biliniyor. 1976’dan bu yana dünyanın dört bir tarafındaki müşterilerine hizmet veren SAS "bilmenin gücü" sloganıyla faaliyet gösteriyor.

...

Önceki ve Sonraki Haberler