1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Schneider Electric Global üst yönetimine Türkiye’den atama

Schneider Electric Global üst yönetimine Türkiye’den atama

Neslihan Ogan Gümrükçü, Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı oldu.

Schneider Electric Global üst yönetimine Türkiye’den atama

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı görevine Neslihan Ogan Gümrükçü getirildi. 

Schneider Electric, Neslihan Ogan Gümrükçü’nün Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı alarak atandığını duyurdu.

1 Kasım 2023 tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Gümrükçü, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nde Yetenek ve Çeşitlilik dönüşümü başta olmak üzere İK önceliklerinin belirlenmesi, yeni yetenekler ve liderlik süreçlerinin güçlendirilmesi ve yeni nesil müşteri ve tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına paralel değişen ve dijital odaklı hale gelen yetkinliklerin tüm bölgede geliştirilmesi gibi kritik konulardan sorumlu olacak. Bu kapsamda sorumluluk alanındaki ülkelerde İK stratejilerinin hayata geçirilmesine, İK girişimlerine ve yeni nesil uygulamalara liderlik edecek.

Profesyonel sorumluluklarının yanı sıra Gümrükçü, özellikle kadınların iş hayatına tutundurulması ve liderlik özelliklerinin geliştirilmesi konusunda koçluk ve mentorluk çalışmalarına gönüllü olarak destek vermektedir.

Gümrükçü, İstanbul Üniversitesi Dil Edebiyat Fakültesi Yabancı Diller Bölümü’nden mezun olduktan sonra Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler