1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Schneider Electric, Telvent`i bünyesine kattı

Schneider Electric, Telvent`i bünyesine kattı

Enerji Günlüğü - Enerji yönetimi alanındaki önde gelen şirketlerden Schneider Electric, gerçek zamanlı Bilgi Teknolojisi çözümleri ve bilgi sağlayıcısı...

Schneider Electric, Telvent`i bünyesine kattı

Enerji Günlüğü - Enerji yönetimi alanındaki önde gelen şirketlerden Schneider Electric, gerçek zamanlı Bilgi Teknolojisi çözümleri ve bilgi sağlayıcısı Telvent’i bünyesine kattı. Kamu hizmetleri, altyapı, endüstri, binalar ve veri merkezleri alanındaki birikimiyle enerji yönetiminde global bir uzman konumundaki Schneider Electric, önde gelen gerçek zamanlı BT çözümleri ve bilgi sağlayıcısı olan Telvent şirketini 1,5 yıllık geçiş döneminin ardından bünyesine kattığını açıkladı. Telvent’in tarım bölümündeki DTN/Progressive Farmer markası dışındaki tüm iş birimleri, Schneider Electric markasına geçirildi ve entegrasyon tamamlandı. Telvent'in, Schneider Electric’in kendi enerji ve süreç yönetimi çözümlerini denemesi için çeşitli yazılımlar ve yüksek katma değerli çözümler ile kritik altyapıların verimliliğini, akıllı şebeke gibi yeni bir akıllı altyapı çağına taşıması hedefleniyor.

STRATEJİK BÜYÜMEYE KATKI

Schneider Electric Enerji ve Altyapı İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Michel Crochon, entegrasyonla ilgili olarak, "Telvent ile paylaştığımız benzersiz sinerji ve kolektif güç sayesinde müşterilerimize artık yeni geliştirmeler ve teklifler sunacağız. Bu birleşmenin, var olan hizmetlerimiz ve devam eden büyümemiz için ideal bir stratejik uygunluk sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Telvent'in Başkanı ve CEO'su Ignacio Gonzalez de kritik altyapıların verimliliğinin artırılması ve gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünya oluşturmanın zorlukları konusunda, müşterilere, Schneider Electric’le birlikte hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

100'DEN FAZLA ÜLKEDE VAR

Schneider Electric 100'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Şirket Tesisler ve Altyapılar, Endüstri ve Makine İmalatçıları, Endüstriyel Binalar, Veri Merkezleri ve Konutlarda gibi çeşitli pazar segmentlerinde entegre çözümler sunuyor. Enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde kullanılmasına odaklanan şirketin 130 binden fazla çalışanı, bireylerin ve kurumların enerjilerini en iyi şekilde kullanmalarına aktif bir şekilde yardım etme taahhüdüyle 2011 yılında 22,4 milyar Euro tutarında satış rakamına ulaştı.

SCHNEIDER'İN SUNDUĞU HİZMETLER

• Güvenilir, verimli ve güvenli şebeke yönetimi çözümleri

• Petrol ve gaz altyapıları için, taşıma ve rafinaj-petrokimya alanlarında, istasyon düzeyinde ve kurumsal düzeyde kapsamlı ve entegre çözümler.

• Su ve atık su konusunda, su döngüsü, israfın azaltılması ve daha akıllı su şebekelerinin krurulması ve yönetimi

• Elektrik şebekelerine yenilenebilir enerjilerin entegrasyonunu optimize etmeyi sağlayan gelişmiş hava durumu bilgileri sunumu; ulaşım, su ve diğer birçok uygulamayla optimizasyon bilgisi.

• Çok modelli ulaşım şebekeleri ve SmartMobility gibi çözüm ve modellerle Akıllı Kent uygulamaları...

Önceki ve Sonraki Haberler