1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Schneider Electric’in mali işleri Cemal Tosun'dan sorulacak

Schneider Electric’in mali işleri Cemal Tosun'dan sorulacak

Schneider Electric Türkiye’nin Orta Asya ve Pakistan Bölgesi CFO ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Cemal Tosun oldu.

Schneider Electric’in mali işleri Cemal Tosun'dan sorulacak

Enerji Günlüğü - Schneider Electric, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi CFO ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cemal Tosun getirildi.

Enerji otomasyon hizmetleri veren Schneider Electric Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi Mali İşler Müdürlüğü (CFO) ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine, şirketin bünyesine 2011 yılında Finans Yöneticisi olarak katılan Cemal Tosun atandı.

Yeni görevine başlayan Tosun’un, şirketin finans liderliği, sürdürülebilirlik hedefi, veri mimarisi ve dönüşüm konularında bölgesel hedeflere ulaşılmasında rol alması planlanıyor. Cemal Tosun, başta şirket iştiraklerinden Günsan Elektrik ve Himel Elektrik’in Mali İşler Müdürlüğü görevleri olmak üzere Schneider bünyesinde farklı pozisyonlarda da görev almıştı.

Öte yandan Tosun, 2006 yılında Marmara Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Finlandiya’da Haaga-Helia University of Applied Science’ta Uluslararası Pazarlama ve İşletme bölümünde lisans eğitimi aldı.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler