1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Schneider Electric'te atama

Schneider Electric'te atama

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye, İran ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine İsmail Yamangil atandı.Schneider...

Schneider Electric'te atama

Enerji Günlüğü - Schneider Electric Türkiye, İran ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine İsmail Yamangil atandı.

Schneider Electric, 2007 yılından bu yana şirkette görev alan İsmail Yamangil’in Türkiye, İran ve Orta Asya Retail İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Yeni görevi doğrultusunda İsmail Yamangil, şirketin elektrik tesisat ve kontrol ürünlerinin bölgedeki tüm satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.

İş hayatına 2005 senesinde Pulse Eldor Corporation’da başlayan İsmail Yamangil, 2007 yılında Schneider Electric’e katıldı. Şirketin dağıtım kanalları yönetimi ve satış birimlerinde çeşitli görevleri üstlenen Yamangil son olarak Dağıtım Kanalları ve Ticari Politikalar Direktörlüğü görevini üstleniyordu.

Yamangil, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden İşletme alanında yüksek lisans derecesine sahip.

Önceki ve Sonraki Haberler