1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ 4. Proje Fikri Yarışması başladı

SEDAŞ 4. Proje Fikri Yarışması başladı

Enerji Günlüğü – SEDAŞ, geleneksel hale getirdiği Proje Fikri Yarışması’nın dördüncüsünü başlattı. Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ),...

SEDAŞ 4. Proje Fikri Yarışması başladı

Enerji Günlüğü – SEDAŞ, geleneksel hale getirdiği Proje Fikri Yarışması’nın dördüncüsünü başlattı. 

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), geleneksel hale getirdiği Proje Fikri Yarışması’nın, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla yürütülen dördüncüsü için başvuruları almaya başladı. 

Yarışma, SEDAŞ’ın faaliyet alanındaki 4 ilde yer alan üniversitelerden,  Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi akademisyenleriyle SEDAŞ yöneticilerinin işbirliği ile gerçekleştiriliyor. 

İLK 3 PROJE BAŞARI ÖDÜLÜ ALACAK

Yarışmada altı üniversitenin Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri, Endüstri ve Bilgisayar (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri) bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencilerinin proje fikirleri yarışacak. Katılımların bireysel olması gerekmiyor ancak yarışmaya katılacak projelerin en fazla 3 kişi ile hazırlanmış olması şartı aranıyor. Yarışma sonunda yapılacak olan değerlendirme sonucunda ödül almaya aday olabilecek projeler belirlenecek. Aday projelerin sahipleri jüri karşısında sunum yapacaklar ve ilk 3 dereceye başarı ödülleri verilecek. Sıralamada ilk 3 projeyi takip eden ilk 7 projeye de mansiyon ödülleri verilecek. 

SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, katılımcıların 29 Mart 2019 tarihine kadar projelerini SEDAŞ’ın web sayfasından paylaşabileceklerini bildirdi ve şöyle konuştu; “Geleceğin bilim insanlarını bulmak, eğitime katkı sağlamak, öğrencilere araştırma ve buluş yapma heyecanı ve motivasyonu aşılamak, insanlığa katkıda bulunacak eserler ortaya çıkarmak adına “Toplum İçin Yeni Teknolojiler” temasıyla organize edilen 4’üncü Ödüllü Proje Fikri Yarışması’nı düzenliyoruz. Ocak 2019 itibarıyla başvuruları kabul etmeye başladık. Üniversitelerdeki akademisyen paydaşlarımızla birlikte öğrencilerimizin değerli fikirlerini değerlendireceğiz. Şimdiden üniversitelerdeki paydaşlarımıza değerli destekleri için teşekkür ediyor, katılım sağlayacak öğrencilerimize de başarılar diliyoruz”. 

Önceki ve Sonraki Haberler