1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ, En İyi Yeni Çağrı Merkezi ödülü aldı

SEDAŞ, En İyi Yeni Çağrı Merkezi ödülü aldı

nerji Günlüğü - IMI Conferences tarafından Turkcell Global Bilgi ana sponsorluğunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri yarışması...

SEDAŞ, En İyi Yeni Çağrı Merkezi ödülü aldı

nerji Günlüğü - IMI Conferences tarafından Turkcell Global Bilgi ana sponsorluğunda bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri yarışması sonuçlandı. Toplam 11 ana kategoride 11 firma ödüllerini törenle aldı. Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ, (SEDAŞ) En İyi Yeni Çağrı Merkezi seçilirken, aynı kategoride İETT, En Övgüye Değer Çağrı Merkezi oldu. SEDAŞ adına ödülü Müşteri Hizmetleri Müdürü Orhan Sönmez aldı.
Elektrik Dağıtım Şirketleri içinde Çağrı Merkezini kuran ve daha önce Türkiye Callcenter yarışmasına katılmasına rağmen ödül alamayan şirketlerin yanında, SEDAŞ’ın ilk kez katıldığı bu yarışmada ödül alması dikkat çekti. SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Müdürü Orhan Sönmez, “Müşterilerimiz çok değerli. Onlara kaliteli hizmet vermek, güler yüzümüz ve müşteri memnuniyetini sağlayacak uygulamalarımız ile 7 gün 24 saat çağrı merkezimizle görevdeyiz. Ödülü ekibimiz adına alıyor, çağrı merkezimizin yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler