1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ kurumlar vergisi rekortmeni

SEDAŞ kurumlar vergisi rekortmeni

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Sakarya ilinin kurumlar vergisi rekortmeni oldu. Sakarya’da kurumlar vergisi rekortmenleri...

SEDAŞ kurumlar vergisi rekortmeni

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Sakarya ilinin kurumlar vergisi rekortmeni oldu. 

Sakarya’da kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. 2016 Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Mükelleflerinde SEDAŞ Elektrik Dağıtım 15 milyon 527 bin 808 TL ile Sakarya ilindeki en yüksek vergi ödeyen mükellef oldu. İkinci sırada 5 milyon 81 bin 525 TL ile AGDAŞ Gaz Dağıtım, üçüncü sırda 4 milyon 433 bin 752 TL ile YAZAKİ Otomotiv, dördüncü sırada 4 milyon 53 bin 88 TL ile Veli Akgün İnşaat Seramik yer aldı. 

YÜKSEK KATILIMLI 100.YIL TÖRENİ

Adapazarı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen SATSO 100. Yıl Ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Sakarya İl ve İlçe belediye başkanları, ödül verilecek şirketlerin yöneticileri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ve davetliler katıldı. 

BAKANDAN TEŞEKKÜR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 100. yılını kutlaması nedeniyle SATSO’yu tebrik ederken, “Ödedikleri vergi ile katma değer sağlayan her sanayicimize, esnafımıza ve şirketlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu da yaptığı konuşmada “Gelir İdaresi çalışanlarına, yeminli mali müşavirlere, vergisini ödeyen tüm mükelleflere, ödül alan firmaların çalışanlarına ve sermayedarlarına, ülkemize kazandırdıkları katma değer nedeniyle teşekkür eder, en derin sevgi ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu. 

ŞENTÜRK: ONUR DUYDUK

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü adına ödülü alan Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk şunları söyledi: 

“SEDAŞ’ın yarattığı katma değerin bölgemiz ve ülkemiz için fayda sağlayacağını biliyor ve bununla gurur ve onur duyuyoruz. SEDAŞ’ın bu başarısında emeği geçen başta SEDAŞ yöneticileri ve çalışan mesai arkadaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, bu başarıyı gelecek yıllarda da sürdürmek istiyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler