1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. SEDAŞ Milli Ağaçlandırma Günü’nde 500 fidan dikti

SEDAŞ Milli Ağaçlandırma Günü’nde 500 fidan dikti

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye genelinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliklerinde SEDAŞ, 4 şehirdeki 5 bölgede 500 adet fidanı toprakla buluşturdu.

SEDAŞ Milli Ağaçlandırma Günü’nde 500 fidan dikti

Enerji Günlüğü - SEDAŞ, Milli Ağaçlandırma etkinliğine tüm bölgelerinde eş zamanlı olarak katıldı. Etkinlikte 5 ayrı bölgede 500 adet fidan dikildi.

Her yıl 11 Kasım tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Ağaçlandırma etkinliğine SEDAŞ yoğun katılım gösterdi. Tüm bölgelerinde eşzamanlı katılım sağladığı organizasyonda 500 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Temel faaliyetlerini yürütürken ekoloji temasına yoğun dikkat gösterdiklerini belirten SEDAŞ yöneticileri, “Sürdürülebilir bir dünya, yaşanabilir bir gelecek için vazgeçilmez öneme sahip ağaçlık alanlar, iklim problemleri ve yangınlar gibi etkenlerle gittikçe daralıyor. Bu soruna karşı en önemli mücadele aracı yeni alanları ağaçlandırmak. Her yıl tekrar edilen bu değerli Milli Ağaçlandırma etkinliğine SEDAŞ çalışanlarımızla birlikte, Sakarya’da Kuzey Marmara İşletmesi, Kocaeli’nde Körfez Kaşıkçı Mahallesi, Bolu’da Dolayüz Köyü, Düzce’de Musa Baba Köyü ve Gebze’de Yağcılar Köyü mevkilerinde katılım gösterdik” şeklinde açıklama yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler