1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. SEDAŞ proje fikri yarışmasında final bugün!

SEDAŞ proje fikri yarışmasında final bugün!

Enerji Günlüğü- SEDAŞ’ın düzenlediği proje fikri yarışmasının kazanları bugün belli oluyor. Finalde 13 proje ödül alacak.Sakarya Elektrik Dağıtım...

SEDAŞ proje fikri yarışmasında final bugün!

Enerji Günlüğü- SEDAŞ’ın düzenlediği proje fikri yarışmasının kazanları bugün belli oluyor. Finalde 13 proje ödül alacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), görev bölgesinde bulunan 4 ildeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü proje yarışması başlatmıştı. 31 Mart 2017 tarihinde biten başvurulardan sonra ödüller bugün (8 Mayıs 2017) sahiplerini bulacak.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, proje fikri yarışmasının sonuna gelirken kendilerinin de sonuçları merakla beklediklerini iletti. Güven: “Proje fikri yarışmasına başvuran ve elektrik dağıtımı, üretimi, iletimi ve elektriğin çevre ile uyumu yanında iş güvenliği alanında da toplum için yeni teknolojilere yönelik inovatif projeleri olan gençlerin önünü açmak istiyoruz. Onlara projelerini hayata geçirmek anlamında destek olacağız ve bunun için bu uygulamamızı sosyal sorumluluk olarak görüyor ve sürdürülebilir olması için de çalışıyoruz.” dedi.  

ÖĞRENCİLERE İŞ İMKANI

Söz konusu sosyal sorumluluk projesinde SEDAŞ’ın görev bölgesindeki 5 Üniversite ile iş birliği yaptığını hatırlatan Güven, öğrencilere iş ve staj imkanı sunduklarını belirtti. Güven: “Geçen yıl düzenlediğimiz proje fikri yarışmasında birinci olan Volkan Ulutaş şu anda SEDAŞ ailesinin bir üyesi ve proje grubu ile birlikte çalışmalarını SEDAŞ’ta sürdürüyor. Genç arkadaşımıza başarılarının devamını diliyoruz” diye ekledi.  

FİNAL ve ÖDÜL TÖRENİ BUGÜN

23 öğrencinin jüri karşısında projelerini tanıtan sunumlar yapacağı finalde toplamda 13 projeye ödül verilecek. İlk üçe giren projelerin belirlenmesinin ardından seçilecek 10 projeye de mansiyon ödülü verilecek. Ön değerlendirmeyi geçen projeler, www.sedas.com web sayfasında yayımlandı.

Söz konusu projeler arasından, ilk üçe girecek ve mansiyon ödülü alacak projeleri belirleyecek jüri ise Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ), Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) akademisyenleri ve SEDAŞ yöneticilerinden oluşuyor.

Bu akşam düzenlenecek törende SEDAŞ öğrencilere ödüllerini verirken, projeye destek veren akademisyenlere ve Üniversitelerin Rektörlerine de teşekkür plaketleri verilecek.

SEDAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK PROJE YARIŞMASI

SEDAŞ PROJE FİKRİ YARIŞMASI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler