1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ, web sitesini yeniledi

SEDAŞ, web sitesini yeniledi

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) kurumsal web sitesini yeniledi. Tüketici talep ve şikayetlerine yönelik sekmeler öne...

SEDAŞ, web sitesini yeniledi

Enerji Günlüğü - Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) kurumsal web sitesini yeniledi. Tüketici talep ve şikayetlerine yönelik sekmeler öne çıkıyor. 

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada, şirketin web sitesinin özgün tasarım ve modern görünümüyle yeniden hayata geçirildiği belirtildi. Kullanıcı dostu olması hedefiyle geliştirilen yeni site tasarımıyla, ziyaretçilerin SEDAŞ ve hizmetleriyle ilgili her konuda bilgiye daha kolay erişebilmeleri hedeflendi.

Verilen bilgiye göre, Sedas. com adresinde yer alan site, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari gibi tarayıcıların yanı sıra, Android yazılımlı cihazlar, Windows Phone’lar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu olarak geliştirildi.

web sitesinde, planlı elektrik kesintileri, aydınlatma, arıza ve kaçak ihbar ile ilgili bölümler ana sayfada öne çıkan sekmeler arasında yer alıyor.

Web sitesinde, SEDAŞ Yetkili Elektrik Tesisatçıları'yla ilgili bilgiler de bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler