1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. SEDAŞ’tan anaokulu öğrencilerine elektrik dersi

SEDAŞ’tan anaokulu öğrencilerine elektrik dersi

Enerji Günlüğü – SEDAŞ, Enerji Tasarrufu Haftası’nda okulöncesi çağdaki bir grup öğrenciye yönelik, bilgilendirici bir etkinlik gerçekleştirdi. Sakarya...

SEDAŞ’tan anaokulu öğrencilerine elektrik dersi

Enerji Günlüğü – SEDAŞ, Enerji Tasarrufu Haftası’nda okulöncesi çağdaki bir grup öğrenciye yönelik, bilgilendirici bir etkinlik gerçekleştirdi. 

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle Anaokulu öğrencilerine elektriğin verimli ve güvenli kullanımı konusunda bilgi verdi. 

Anaokulu öğrencilerine enerjinin verimli kullanılmasıyla ilgili fikir vermeyi amaçlayan etkinlikte SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, çocuklara çeşitli bilgiler aktardı. SEDAŞ eğitim salonunda bir araya gelen SEDAŞ yetkilileri ve okulöncesi yaştaki bir grup öğrenci; SEDAŞ hakkında da bilgi sahibi oldular. Çocukların elektrikle ilgili bilinç kazanmasını hedefleyen çalışmada; elektrik kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli kurallara da dikkat çekildi. Etkinlik sırasında zorlu hava şartları altında halka enerji iletmek için mücadele eden SEDAŞ saha çalışanlarını gösteren bir de video izlendi. 

Sunum sonrası, öğrencilere enerji tasarrufu ve güvenli elektrik kullanımı broşürleri dağıtıldı. Elektrik arızaları için aranacak olan 186 nolu telefon hattını da öğrenen çocuklar, öğretmenleriyle beraber etkinlikten ayrıldılar. 

Önceki ve Sonraki Haberler