1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ'tan denetim duyurusu

SEDAŞ'tan denetim duyurusu

Enerji Günlüğü - SEDAŞ, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce bölgelerinde yapılacak olan aydınlatma denetimleri nedeniyle bir hafta boyunca bazı bölgelerde...

SEDAŞ'tan denetim duyurusu

Enerji Günlüğü - SEDAŞ, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce bölgelerinde yapılacak olan aydınlatma denetimleri nedeniyle bir hafta boyunca bazı bölgelerde gündüz aydınlatma lambalarını açacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından gündüz saatlerinde bazı aydınlatma lambalarının yakılacağı duyursu yapıldı. 

Duyuruya göre, 25 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce bölgelerinde yapılacak olan TEDAŞ Aydınlatma Denetimleri nedeniyle SEDAŞ Ekipleri bu sürede bazı bölgelerde gündüz saatlerinde aydınlatma lambalarını kontrol amaçlı olarak devreye alacak.

BEŞ YILDA 508 MİLYON TL YATIRIM YAPACAK

Ayrıca SEDAŞ yaptığı bir diğer açıklama ile 5 yıllık dönemde, toplam 508 milyon lira yatırım yapacağı bildirdi.

Açıklamada, 2016-2020 yıllarında gerçekleştirilecek 508 milyon liralık yatırımda en büyük payı bilişim teknolojilerinin alacağı kaydedildi. Elektrik dağıtım bölgelerinde yapılacak yeni yatırımların şebekede kapasite artışına, genişleme, yenileme ve iyileştirme çalışmalarına yönelik olacağı belirtilen açıklamada, bunların sonucunda enerji arzının kesintisiz ve kaliteli şekilde sürdürülmesine ve elektrik arızalarının anlık takibine ağırlık verileceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler