1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ`tan iş güvenliği yatırımı

SEDAŞ`tan iş güvenliği yatırımı

Enerji Günlüğü - SEDAŞ, 954 taşeron firma elemanının şirket bünyesine alınması çalışmalarını tamamlarken iş güvenliği yatırımı da yapıyor.SEDAŞ,...

SEDAŞ`tan iş güvenliği yatırımı

Enerji Günlüğü - SEDAŞ, 954 taşeron firma elemanının şirket bünyesine alınması çalışmalarını tamamlarken iş güvenliği yatırımı da yapıyor.

SEDAŞ, 954 taşeron firma elemanının şirket bünyesine alınması çalışmalarını tamamlarken iş güvenliği yatırımı da yapıyor.

SEDAŞ satın alma işlemlerini tamamladığı, Avrupa standardında ve CE belgeli iş güvenliği malzemelerinin dağıtımını, İş Güvenliği Uzmanları tarafından Şirket merkezinde yaptı. İş Güvenliği malzemelerinin dağıtımı, Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce İl Sorumlularına, Merkez Ambardan teslim edilerek gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünü de vizyonunun bir parçası olarak kabul eden ve elektrik dağıtım hizmetlerinde sıfır iş kazası hedefleyen SEDAŞ, yüklenici firmalardan devir aldığı ve kendi bünyesinde yürüteceği arıza bakım onarım, kesme açma ve endeks okuma faaliyetleri için, bu faaliyetleri sürdürecek çalışanları kapsayan eğitim çalışmalarını tamamladı. SEDAŞ kadroya geçen ve şirket bünyesinde göreve başlayan çalışanlarının ekip araçlarını da sıfır kilometre araçlarla yeniledi. İş güvenliği ve iş sağlığı açısından SEDAŞ, Şirket bünyesine geçen çalışanlarına, kendilerinde olması gereken, kişisel iş güvenliği donanımlarını ve ekip araçlarında olması gereken iş güvenliği malzemelerini de yeniledi ve ekiplerine teslim edilmesini sağladı.   

Önceki ve Sonraki Haberler