1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. SEDAŞ'tan tüketici taleplerine yerinde ve hızlı çözüm

SEDAŞ'tan tüketici taleplerine yerinde ve hızlı çözüm

SEDAŞ YK Başkanı Necmi Odyakmaz, şirketi ileri taşımak için esneklik ve çeviklik kavramlarına odaklanan bir yapılanma içine girdiklerini belirterek, "tüketici taleplerini yerinde ve hızlı çözüm" geliştirdiklerini vurguladı.

SEDAŞ'tan tüketici taleplerine yerinde ve hızlı çözüm

Enerji Günlüğü - SEDAŞ YK Başkanı Necmi Odyakmaz, şirketi ileri taşımak için esneklik ve çeviklik kavramlarına odaklanan bir yapılanma içine girdiklerini belirterek, "tüketici taleplerini yerinde ve hızlı çözüm" geliştirdiklerini vurguladı.

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, sürekli dönüşüm gerektiren bir çağda, ŞEDAŞ’ı ileri taşımak için esneklik ve çeviklik kavramlarına odaklanan bir yapılanma programı başlattıklarını söyledi. Transformers Projesi adı verilen yapılanma programı, çeviklik ve esneklik kavramlarını merkeze alıyor. 

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’de elektrik dağıtım hizmetinden sorumlu olan SEDAŞ, yapılanma çalışmalarıyla yönetsel ve operasyonel faaliyetlerde daha esnek ve çevik bir organizasyon yapısıyla hizmet vermeyi hedefliyor. 

21 NOKTADA OPERASYON ŞEFLİKLERİ
SEDAŞ, 20 bin kilometrekarelik alanda, 3,7 milyon nüfusa ve 1,9 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veriyor. Yeni organizasyonel yapılanmayla Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de bölge müdürlükleri ve bu bölge müdürlüklerine bağlı toplam 21 noktada operasyon yöneticilikleri oluşturuluyor. 

Yapılanma çalışmaları hakkında değerlendirme yapan SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, “İçinde bulunduğumuz çağ ve değişen koşullar tüm şirketlerin ve sektörlerin sürekli dönüşüm içerisinde olmasını gerektiriyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yokluğunda eksikliği çok fazla hissedilen elektrik dağıtımında bu konu çok daha önemli hale geliyor” diye konuştu. 

SORUNLARIN YERİNDE ÇÖZÜMÜ HEDEFLENİYOR
Transformers adı verilen organizasyonel yapılanma projesinin, şirket olarak çeviklik ve esneklik yolunda attıkları önemli bir adım olduğunu belirten Odyakmaz sözlerini şöyle tamamladı, “Projenin temel felsefesi tüketicilere daha hızlı çözümler sunarak tüketici taleplerinin merkezde değil, bulunduğu bölgede hızlıca çözüme kavuşturulduğu esnek ve çevik bir yapı oluşturulmasıdır. Yetki ve görevler her bir çalışana dağıtılıyor. Daha modern ve daha kapsayıcı bir organizasyon yapısıyla sinerjiyi arttırmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki dönemde proje bölgeye yüksek bir katma değer sağlayacak”.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler