1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Seher Deniz Bilgin Kazancı Holding İK Direktörü oldu

Seher Deniz Bilgin Kazancı Holding İK Direktörü oldu

Seher Deniz Bilgin, İnsan Kaynakları Direktörü olarak Kazancı Holding üst düzey yönetim ekibine katıldı.

Seher Deniz Bilgin Kazancı Holding İK Direktörü oldu

Enerji Günlüğü - Enerji sektöründe grup şirketleri bulunan Kazancı Holding’in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Seher Deniz Bilgin getirildi. 

Bünyesinde Aksa Enerji, Aksa Elektrik ve Aksa Doğalgaz ve Aksa Jenaratör gibi enerji şirketlerini barındıran Kazancı Holding, yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Seher Deniz Bilgin, İnsan Kaynakları Direktörü olarak Kazancı Holding üst düzey yönetim ekibine katıldı.

1997 yılında Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi bölümü – Ekonomi/Finans alt dalından mezun olan Bilgin, çalışma hayatına aynı yıl Delphi Packard Elektrik Sistemleri İnsan Kaynakları departmanında başladı. 1999 yılında Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. Finans Direktörlüğü’nde göreve başlayan Bilgin, bu bölümde finansal iç denetim, bütçe-raporlama-konsolidasyon gibi farklı sorumluluklar üstlendi. Bilgin, kariyerine, 2005 yılında aynı şirkette İnsan Kaynakları Direktörlüğü bölümünde devam etti ve işe alım – kariyer, uluslararası transferler, İK iş ortaklıkları, endüstriyel ilişkiler ve eğitim alanlarında çalışmalar gerçekleştirdi. 

Son olarak 2017 yılında Zorlu Enerji İnsan Kaynakları Müdürü olarak göreve başlayan Bilgin, buradaki görevine 2019-2021 yılları arasında İnsan Kaynakları Direktörü olarak devam etti. Kazancı Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlayan Bilgin, Holding bünyesinde yer alan Aksa Enerji, Aksa Doğalgaz, Aksa Elektrik, Aksa Jeneratör, Aksa Tarım ve Aksa Turizm şirketlerinin tüm insan kaynakları yönetiminden sorumlu olacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler