1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Selçuk Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 doktor arıyor

Selçuk Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 doktor arıyor

Selçuk Üniversitesi, alternatif enerji kaynakları uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Selçuk Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 doktor arıyor

Enerji Günlüğü - Selçuk Üniversitesi, alternatif enerji kaynakları uzmanı 2 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Bozkır Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programında görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Adayların Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları; RNA ve hastalıklar arasındaki ilişkilerin bulunması üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversiteye bağlı Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programı için de bir doktor öğretim üyesi alınacak. 

Karapınar Aydoğanlar MYO’daki kadroya başvuracak olanların doktora eğitimini Fizik Mühendisliği Anabilim Dalında yapmış olmaları; yarıiletken filmlerin fiziksel özellikleri, spray prolysis yöntemi ve kuantum kuyu lazerleri ile ilgili çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Her iki kadro için de başvurular en geç 18 Ekim 2022 günü mesai sonuna kadar, kadronun bulunduğu MYO Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler