1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Selka, Petrol Ofisi’nin yeni üyesi oldu

Selka, Petrol Ofisi’nin yeni üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin akaryakıt lideri konumundaki Petrol Ofisi, uzun yıllardır madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren Selka Petrolü ailesine...

Selka, Petrol Ofisi’nin yeni üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Türkiye'nin akaryakıt lideri konumundaki Petrol Ofisi, uzun yıllardır madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren Selka Petrolü ailesine kattı.

Petrol Ofisi ile yaptığı işbirliği kapsamında faaliyetlerine Diyarbakır Petrol Ofisi Madeni Yağlar Distribütörü olarak devam edecek Selka Petrol, Maxima ve Maximus motor yağları başta olmak üzere tüm otomotiv grubu yağları, endüstriyel ihtiyaçlara uygun yağlar, dişli yağları ve greslerden oluşan 300’e yakın ürün çeşidi ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak.

KILIÇ: BAŞARIMIZDA GÜÇLÜ İŞ ORTAKLIKLARININ ROLÜ BÜYÜK

OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç, işbirliği için düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, 3 yıldır sektör liderliğini koruduklarını ve bu başarıda güçlü iş ortaklarının büyük rolü olduğunu söyledi.

Kılıç, Petrol Ofisi Madeni Yağları’nın bugünkü başarısının ardında doğru stratejinin belirlenmesi ve bu stratejinin adım adım uygulanmasının yatmakta olduğuna işaret ederek, "Yapılan her iş ve atılan her adım bu strateji süzgecinden geçiriliyor" diye konuştu.

Türkiye çapında müşterilerine 28 distribütörün işbirliği ile hizmet verdiklerine işaret eden Kılıç, “Yeni işbirliklerimiz ile bu strateji hedefinde ilerliyor, hizmet ağımızı her gün daha da büyütüyoruz" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler