1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. SemMak Ltd Bolu’daki presleme tesisine çatı GES yaptıracak

SemMak Ltd Bolu’daki presleme tesisine çatı GES yaptıracak

SemMak Makine Ltd. Şti., Bolu Merkezdeki tesislerine çatı GES yaptırmak üzere Girişim Elektrik ile sözleşme imzaladı.

SemMak Ltd Bolu’daki presleme tesisine çatı GES yaptıracak

Enerji Günlüğü - SemMak Makine Ltd. Şti., Bolu Merkezdeki tesislerine çatı GES yaptırmak üzere Girişim Elektrik ile sözleşme imzaladı. 

SemMak Makine İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Bolu Merkezde bulunan tesislerine, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği kapsamında Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali (Çatı GES) yaptıracak.

SemMak Ltd., anahtar teslim çatı GES kurulumu için Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret AŞ ile 554.441,10 dolar tutarında sözleşme imzaladı.

SemMak Makine Ltd.’in Bolu’da 18.333m2 alan üzerinde 5.600m2 kapalı alana sahip preshanesi; Bolu Organize Sanayi Bölgesinde 9.951m2 alan üzerinde 3.560m2’lik kapalı alana sahip kalıphanesi ve İstanbul İMES Sanayi Sitesinde 600m2’lik kapalı alan ile toplamda 9.060m2 kapalı alanı olan bir tesisi bulunuyor. 

Şirket Bolu fabrikasında pres baskı metal işleme, şasi gruplama, puntolama süreçleri işliyor. Kalıphane şubesinde ise kalıp imalat, etek kesme ve bükme, punto makineleri gibi kalıp ve makine imalatı süreçlerini gerçekleştiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler