1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sepaş Cebinde’yi 70 bin abone kullanıyor

Sepaş Cebinde’yi 70 bin abone kullanıyor

Sepaş Enerji’nin mobil müşteri uygulaması Sepaş Cebinde’de gerçekleştirilen işlem sayısı 300 bine; uygulamayı kullanan abone sayısı ise 70 bine ulaştı. 

Sepaş Cebinde’yi 70 bin abone kullanıyor

Enerji Günlüğü - Sepaş Enerji’nin mobil müşteri uygulaması Sepaş Cebinde’de gerçekleştirilen işlem sayısı 300 bine; uygulamayı kullanan abone sayısı ise 70 bine ulaştı. 

Sepaş Enerji’nin mobil cihazlarda kullanılan müşteri uygulaması Sepaş Cebinde, 7 ay içinde 70 bin abone tarafından indirildi. Uygulama üzerinden yapılan işlem adedi ise 300 bine yaklaştı. Sepaş Cebinde kullanıcıları arasında yapılan çekilişte 2 aboneye Iphone 11; 10 aboneye ise birer Apple Watch 5 hediye edildi.

Şirketin Şubat 2021’de devreye aldığı Sepaş Cebinde mobil uygulamasında aboneler her ay düzenli olarak ortalama 3 defa oturum açtılar. Aboneler uygulama üzerinden tüketim detayları, fatura işlemleri, sözleşme hesabı bilgilerine ulaşabiliyor; bilgi güncelleme, borç ödeme tarihi değişikliği, fatura iletim yolu tercihleri gibi işlemleri de yapabiliyorlar. 

Kullanıcılar, uygulama üzerinden yaşadıkları şehir, ilçe veya mahalledeki ortalama elektrik tüketimlerini inceleyip kendi rakamlarıyla karşılaştırma imkanı da buluyorlar.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler