1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sepaş Enerji faturaları artık Faturamatik’e yatırılacak

Sepaş Enerji faturaları artık Faturamatik’e yatırılacak

Enerji Günlüğü - Sepaş Enerji’ninfaturalarının yeniödeme adresi 21 Ekim Salı günü itibarıyla Faturamatik’in yetkili hizmet noktaları olacak.Sepaş...

Sepaş Enerji faturaları artık Faturamatik’e yatırılacak

Enerji Günlüğü - Sepaş Enerji’ninfaturalarının yeniödeme adresi 21 Ekim Salı günü itibarıyla Faturamatik’in yetkili hizmet noktaları olacak.

Sepaş Enerji, yetkili hizmet noktaları için Faturamatik firması ile bir işbirliğine imza atıyor. Mevcut tahsilat noktaları ile anlaşmasını sona erdiren Sepaş Enerji’ninfaturalarının yeniödeme adresi, 21 Ekim Salı günü itibarıyla Faturamatik’in yetkili hizmet noktaları olacak.

EK ÜCRET ÖDENMEYECEK

Sepaş Enerji müşterileri, bu tarih itibarıyla elektrik faturalarını Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktası tabelasına sahip tüm Faturamatiklerde hizmet bedeli adı altında ek bir ücret ödemeden yatırabilecekler.

Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktalarında, elektrik faturalarına ait yapılan tüm ödemeler, online olarak Sepaş Enerji müşteri bilgi sistemine anında yansıyacak. Otomatik ödeme talimatı ve internet bankacılığı konusunda anlaşmalı bankalar, PTT ve yetkili Faturamatik noktaları dışındaki kanallara yapılan ödemeler Sepaş Enerji güvencesinde olmayacak.

Ödeme kanalları ile ilgili detaylı bilgiye 444 5 186 numaralı hattı arayarak ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler