1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Sepaş Enerji seminer dizisi devam ediyor

Sepaş Enerji seminer dizisi devam ediyor

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji, ENF Enerji Danışmanlığı işbirliği ile “Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Seminerleri” dizisinin beşincisini...

Sepaş Enerji seminer dizisi devam ediyor

Enerji Günlüğü – Sepaş Enerji, ENF Enerji Danışmanlığı işbirliği ile “Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Seminerleri” dizisinin beşincisini düzenliyor.

Sepaş Enerji, Türkiye çapında düzenlediği “Uygun Maliyetli ve Verimli Elektriğe Geçiş Seminerleri” ile işletme sahipleri ve sanayicilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Sepaş Enerji ana sponsorluğunda, ENF Enerji Danışmanlığı işbirliği ile İstanbul’da beşincisi gerçekleşecek olan Seminer 17 Haziran 2014 Salı günü Nippon Otel’de düzenlenecek.

Seminerde, katılımcılar alanında uzman konuşmacılarla bir araya gelecek. “Elektrik Maliyetlerinin Azaltılması ve Serbest Tüketicilik Kavramı” ile “Enerji Verimliliği Uygulamaları ve Destekler” konu başlıklarından oluşan seminerler, 10:00-16:30 saatleri arasında Nippon Otel’de yapılacak.

Seminere katılım için herhangi bir ücret alınmayacak ancak sınırlı kontenjan nedeniyle 0312 442 81 64 no’lu telefondan kayıt yaptırılması gerekecek. Katılımcı firmalar her iki programa kayıt yaptırabilecekleri gibi sadece bir programa da kayıt yaptırabilecekler. Katılımcılara seminer sonunda sertifika verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler