1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Sepaş Enerji’de üst düzey atama

Sepaş Enerji’de üst düzey atama

Türkiye’nin enerji tedarik şirketlerinden Sepaş Enerji’de Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Direktörü görevine Ebru Şahan atandı.

Sepaş Enerji’de üst düzey atama

Enerji Günlüğü - Türkiye’nin enerji tedarik şirketlerinden Sepaş Enerji’de Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Direktörü görevine Ebru Şahan atandı.

Konutlardan, ticarethane ve sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sağlayan Sepaş Enerji’den yeni yılda atama haberi geldi. 2018’in Mayıs ayından bu yana Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Grup Müdürü olarak çalışan Ebru Şahan’ın, 1 Ocak 2021 itibarıyla Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Direktörü olarak atandığı açıklandı.

EBRU ŞAHAN KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Ebru Şahan, profesyonel koçluk ve mentorluk eğitimleri de aldı. Vestel Elektronik’te Yurtdışı Satın Alma Mühendisi olarak başlayan Şahan’ın kariyerinde sırasıyla Ford Otosan Kocaeli Fabrikası Satın Alma Mühendisliği, Sabancı Holding Lastik Takviye ve Otomotiv Grubu Ortak Hizmetler biriminde Sistem Geliştirme Uzmanlığı, Kordsa Global’de Kalite Güvence Müdürlüğü ve Erdemir Grup’ta İnsan Kaynakları Müdürlüğü bulunuyor. Şahan, Professional Women’s Network Derneği üyeliğinin yanı sıra, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının projelerinde gönüllü koçluk ve mentorluk görevi üstleniyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler