1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sepaş müşterilerine self servis ödeme imkanı sağlayacak

Sepaş müşterilerine self servis ödeme imkanı sağlayacak

Sepaş Enerji Tedarik Direktörü Remezan Arslan, 2020’de müşterilere self servis ödeme imkânı, Mobil YPOS, IVR ödeme kanalı, SMS ve e-posta üzerinden tahsilat hizmetlerini devreye almayı planladıklarını söyledi.

Sepaş müşterilerine self servis ödeme imkanı sağlayacak

Enerji Günlüğü - Sepaş Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, 2020’de Müşteri Hizmetleri Merkezlerinde self servis ödeme imkânı, Mobil YPOS, IVR ödeme kanalı, SMS ve e-posta üzerinden tahsilat hizmetlerini devreye almayı planladıklarını söyledi.  

Türkiye’nin önde gelen enerji oyuncularından Sepaş Enerji, 2020 yılında bir önceki yıla göre daha az elektrik satarken, kârlılığını korumayı, cirosunu yüzde 4.5 arttırmayı başardı. Sepaş Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, şirketin 2019 yılı sonuçlarını, 2020 hedeflerini ve sektöre dair görüş ve önerilerini DÜNYA’ya anlattı. Ulusal çapta satış ağının güçlü bir şekilde konumlanmasına büyük önem verdiklerini belirten Remezan Arslan, “Tabii müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımız. Dolayısıyla müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitemizin artması da öncelikli hedeflerimiz arasında” dedi. Arslan, 2020’de Müşteri Hizmetleri Merkezlerinde self servis ödeme imkânı, Mobil YPOS, IVR ödeme kanalı, SMS ve e-posta üzerinden tahsilat hizmetlerini devreye almayı planladıklarını anlattı. 

EPDK'NIN KAPILARI SEKTÖRE HEP AÇIK

Remezan Arslan, 2021-2025 döneminin EPDK tarafından dördüncü uygulama dönemi olarak belirlendiğini hatırlatttı. EPDK’nın buna paralel olarak elektrik tedarik sektörünün tüm paydaşlarının katıldığı çalıştaylar ve toplantılar düzenlediğini kaydeden Remezan Arslan “Bu sayede çözülmesini beklediğimiz sorunlarımızı ve taleplerimizi düzenleyici kuruma kolaylıkla iletebiliyor olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler