1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Serbest Tüketici Portalı web adresi değişti

Serbest Tüketici Portalı web adresi değişti

EPİAŞ tarafından yönetilen ve elektrik tedarikçisini seçme hakkına sahip gerçek veya tüzel kişilere hizmet veren Serbest Tüketici Portalının web adresi değiştirildi.

Serbest Tüketici Portalı web adresi değişti

Eneri Günlüğü - EPİAŞ tarafından yönetilen ve elektrik tedarikçisini seçme hakkına sahip gerçek veya tüzel kişilere hizmet veren Serbest Tüketici Portalının web adresi değiştirildi.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ), Serbest Tüketici Portalının web adresi olan tys-portal.epias.com.tr'nin 11.11.2021 tarihi itibariyle “tuketici.epias.com.tr” olarak değiştirildiğini duyurdu. 

Elektrik tedarikçisini seçme hakkına sahip gerçek veya tüzel kişiler, turkiye.gov.tr (e-devlet) hesaplarıyla adlarına tanımlı ölçüm noktalarını, ölçüm noktalarının endeks bilgilerini ve tedarikçi taleplerini görüntüleyebildikleri portale “tuketici.epias.com.tr” adresi üzerinden erişmeye devam edebileceklerdir.

Serbest tüketici portalı, Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) sisteminde kayıtlı olan serbest tüketici niteliğindeki tüketim noktalarına ilişkin endeks, talep, tedarik ve aboneliklerle ilgili diğer bilgilerin görüntülenebildiği EPİAŞ tarafından yönetilen bir platformdur.

Önceki ve Sonraki Haberler