1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Serinus Energy üretimini ve karını arttırdı

Serinus Energy üretimini ve karını arttırdı

Enerji Günlüğü - Serinus Energy yılın ikinci çeyreğinde üretiminin bir önceki yılın aynı dönemine göre % 56, net karını da % 175 arttırdı.Polonyalı...

Serinus Energy üretimini ve karını arttırdı

Enerji Günlüğü - Serinus Energy yılın ikinci çeyreğinde üretiminin bir önceki yılın aynı dönemine göre % 56, net karını da % 175 arttırdı.

Polonyalı milyarder Jan Kulczyk’in sahibi olduğu, merkezi Kanada’da bulunan enerji şirketi Serinus Energy, yılın ikinci çeyreğinde üretiminin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 56 arttığını açıkladı. Artan üretime bağlı olarak da şirketin net karı % 175 ve karşılaştırmalı net karı % 112 arttı.

Şirket dün yaptığı açıklamada, 2014 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 56, bir önceki aya göre de yüzde 2 artarak günde 4.965 milyon metreküp olarak gerçekleştiğini belirtti.

Geçen yılın ikinci çeyreğinde Winstar rezervlerinin satın alınmasının üretimin artmasında etkili olduğu belirtilen açıklamada, 2014 yılı ikinci çeyreğinde 6.7 milyon dolar net kar elde ettiği bilgisini verdi.

Serinus çalışmalarını daha çok Ukrayna’da yoğunlaştırmış durumda. Ukrayna’nın doğusunda bulunan Lugansk şehrinin yakınlarındaki KUB-Gas LLC sahasında % 70 hisseye sahip. 4 ruhsat sahasında da petrol ve doğalgaz üretimi yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler