1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Şeyh Edebali Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doçent alacak

Şeyh Edebali Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doçent alacak

Şeyh Edebali Üniversitesi, elektrik alanında uzmanlaşmış 2 doçenti, öğretim üyesi olarak işe alacak.

Şeyh Edebali Üniversitesi elektrik uzmanı 2 doçent alacak

Enerji Günlüğü - Şeyh Edebali Üniversitesi, elektrik alanında uzmanlaşmış 2 doçenti, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Makineleri ve Güç Elektroniği Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doçent unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları ve güneş enerjisi ve güç kalitesi üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında çalışacak doçent unvanlı bir kişiyi daha işe alacak. 

Elektrik Tesisleri Anabilim Dalındaki kadro için başvuru yapacak olanların da doçent unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında almış olmaları ve rüzgar enerjisi ve elektrikli araçlar üzerine çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 16 Kasım 2022 günü mesai sonuna kadar; Şeyh Edebali Üniversitesi, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak. Başka yollarla yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler