1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell, Akpet veShell&Turcas`tan tarife değişikliği talepleri

Shell, Akpet veShell&Turcas`tan tarife değişikliği talepleri

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Petrol AŞ, The Shell Company Of Turkey Ltd. Türkiye Şubesi ve Akpet Akaryakıt Dağıtım AŞ, Enerji Piyasaları Düzenleme...

Shell, Akpet veShell&Turcas`tan tarife değişikliği talepleri

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Petrol AŞ, The Shell Company Of Turkey Ltd. Türkiye Şubesi ve Akpet Akaryakıt Dağıtım AŞ, Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu'na (EPDK) tarife değişikliği başvurusunda bulundu.

EPDK'nın internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, Akpet Akaryakıt Dağıtım AŞ, Kabaköz Mevkii/Kocaeli adresinde faaliyette bulunan depolama tesisi, Güney Mahallesi Kabaköz Mevkii Körfez/Kocaeli adresinde faaliyette bulunan iletim tesisi ve Karailyas Beldesi Akdeniz Mahallesi Kervanyolu Sokak No:18/Mersin adresinde faaliyette bulunan depolama tesisine ait onaya tabi depolama tarifesinin tadil edilmesi için tarife değişikliği başvurusunda bulundu.

Shell&Turcas Petrol AŞ de Deniz Mahallesi P.K. 45 Derince/Kocaeli adresinde faaliyette bulunan depolama tesisi için tarife değişikliği talep etti.

The Shell Company Of Turkey Ltd. Türkiye Şubesi ise The Shell Company Of Turkey Ltd. Deniz Mahallesi P.K. 45 Derince/Kocaeli adresinde faaliyette bulunan iletim tesisine ait onaya tabi iletim tarifesinin tadil edilmesi için başvurdu.

Tarife değişikliği başvurularına, söz konusu tesislerden en az bir kez hizmet almış kişilerce 13 Ağustos 2013 tarihi mesai saati sonuna kadar itiraz edilebilecek. İtirazların değerlendirmeye alınması için bu tarihe kadar EPDK'ya ulaştırılması veya postayla gönderilmesi gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler