1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell, İngiltere`de 185 akaryakıt istasyonunu sattı

Shell, İngiltere`de 185 akaryakıt istasyonunu sattı

Enerji Günlüğü - Shell, İngiltere'de bulunan 185 akaryakıt istasyonunu Motor Fuel Group ve Euro Garages'asattı.Royal Dutch Shell PLC dün bir basın açıklaması...

Shell, İngiltere`de 185 akaryakıt istasyonunu sattı

Enerji Günlüğü - Shell, İngiltere'de bulunan 185 akaryakıt istasyonunu Motor Fuel Group ve Euro Garages'asattı.

Royal Dutch Shell PLC dün bir basın açıklaması yaparak, çekirdek olmayan varlıklarını elden çıkarma stratejisi çerçevesinde İngiltere'deki 185 akaryakıt istasyonu satma kararı aldığını bildirdi.

Açıklamaya göre, Shell 185 istasyonun 90'ını Motor Fuel Group'a, 68'inin de Euro Garages'asattı. Shell geri kalan istasyonların önümüzdeki haftalarda satılacağını bildirdi.

Shell Kuzey Avrupa Perakende Satış Müdürü David Moss, anlaşmaya vardıkları şirketlerin Shell ile büyüme kararından dolayı memnun olduğunu dile getirerek, perakende satışlarının daha da güçleneceğini söyledi. Yeni sahiplerinin de yüksek hizmet standartlarını sürdüreceklerini belirten Moss, PayPal ile anlaşmaları çerçevesinde haftada dört milyondan fazla müşterinin mobil ödeme yaptığını ifade etti.

İstasyonlar satış sonrasında da Shell markası altında hizmet vermeye devam ederken5 yıl boyunca yakıtı Shell'den temin edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler