1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Shell koşu ekibi, kadınların eğitimi için koştu

Shell koşu ekibi, kadınların eğitimi için koştu

Enerji Günlüğü - 35. İstanbul Maratonu’na katılan 70 kişilik Shell Koşu Ekibi, AÇEV ‘in ‘Kadınlar Koşar Adım Yaşama’ projesine katkı sağladı.17...

Shell koşu ekibi, kadınların eğitimi için koştu

Enerji Günlüğü - 35. İstanbul Maratonu’na katılan 70 kişilik Shell Koşu Ekibi, AÇEV ‘in ‘Kadınlar Koşar Adım Yaşama’ projesine katkı sağladı.

17 Kasım’da Asya ve Avrupa kıtaları arasında düzenlenen 35. İstanbul Maratonu’na katılan Shell çalışanları, adımlarını kadınlara destek olmak için attı. 70 kişiden oluşan Shell Koşu Ekibi’nin 10 kilometre koşusunda topladığı bağışlar ve Shell & Turcas’ın sağladığı destek,AÇEV’in “Kadınlar Koşar Adım Yaşama” projesine güç katacak. Proje, Van ve Gaziantep illerinde yaşayan 850 kadını eğitime kavuşturacak.

SHELL ÇALIŞANLARINDAN TOPLUMSAL PROJELERE GÖNÜLLÜ DESTEK

Shell çalışanları toplumsal değer yaratan birçok projeye gönüllü olarak katılıyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün öncülüğünde başlatılan ve Shell’in de katkı sağladığı Güvenli Trafik Projesi kapsamında Shell, sürücülere yol emniyeti eğitimleri veriyor.

Shell çalışanları ayrıca okulları ziyaret ederek emniyet kemerinin hayati önemi ve yol emniyeti konularında öğrencileri bilgilendiriyor.

Shell, dünyanın en büyük arkeolojik çalışmaları arasında yer alan Çatalhöyük kazılarına 16 yıldır katkı sağlıyor. Ayrıca, Shell & Turcas’ın T.C. Kocaeli Valiliği’nin kullanımına verdiği Derince’deki binası, ‘Derince Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Derince Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ olarak, orta ve ağır derecede zihinsel öğrenme yetersizliği olan çocuklara eğitim imkânı sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler