1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell küresel liman ağını genişletti

Shell küresel liman ağını genişletti

Enerji Günlüğü - Shell, yedi ülkede büyümeye giderek küresel liman ağını 40 ülkede toplamda 532 limana çıkardı.Shell yedi ülkede büyümeye giderek...

Shell küresel liman ağını genişletti

Enerji Günlüğü - Shell, yedi ülkede büyümeye giderek küresel liman ağını 40 ülkede toplamda 532 limana çıkardı.

Shell yedi ülkede büyümeye giderek küresel liman ağını 40 ülkede toplamda 532 limana çıkardı. Ağa katılan yeni limanlar şunlar oldu: Japonya’nın Kanda, Kakogawa, Kudamatsu, Niihama, Tobata, Vakayama ve Yokosuka limanları, Güney Kore’nin Donghae ve Samcheon limanları, Malezya’nın Kuantan ve Penang limanları, Fransa’nın Nantes ve Sete limanları, Polonya’nın Swinoujscie Limanı, Norveç’in Aalesund Limanı ve Türkiye’nin Aliağa ve Diliskelesi limanları.

Shell Denizcilik Ürünleri Türkiye Satış Müdürü Aykut Soydan,“Aliağa ve Diliskelesi limanları ile birlikte bugün itibariyle Türkiye’nin 21 limanında ulusal ve uluslararası firmalara madeni yağ ürünleri ve teknik hizmetler sunuyoruz” şeklinde konuştu ve Shell’in Türkiye’deki geniş ikmal ağı ile beraber ulusal ve uluslararası sefer yapan gemilere yüksek kalitesi ile üretilmiş deniz yağlarının satış ve teslimatını yaparak, sektördeki yerini giderek sağlamlaştırdığını ifade etti. Shell ürünlerinin kalitesi ile yüksek performansı ve operasyonel mükemmeliyetinin yanında, çevre ve insan sağlığını ön planda tutmaktaki hassasiyeti, Shell Denizcilik ürünlerinin Türkiye’de her geçen gün daha fazla tercih edilmesinin en önemli nedenleri arasında yer alıyor. Shell Denizcilik Ürünleri mobil uygulaması da Türk denizcilik sektöründeki firmaların ihtiyaçlarını gidermek için verdiği 7/24 destekle iş süreçlerini kolaylaştırıyor.

MOBİL UYGULAMA KAPSAMA ALANINI İKİYE KATLADI

Shell aynı zamanda, Shell Denizcilik Ürünleri ( Shell Marine Products-SMP) mobil uygulamasını 40’ın üzerinde pazarda kullanıma sunarak, mobil uygulamanın ilk çıkarıldığı tarih olan Ekim 2014’teki kapsama alanını ikiye katladı.

Söz konusu uygulama Belçika, Brezilya, Kanada, Hırvatistan, Danimarka, Estonya, Fransa, Hindistan, Endonezya, Güney Kore, Lübnan, Litvanya, Malta, Monako, Panama, Rusya, İspanya, İsviçre, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’de hem iOS hem de Android mobil platformlarında müşterilerin hizmetine sunuldu.

Shell Denizcilik Ürünleri Genel Müdürü Jan Toschka, konuya ilişkin açıklamasında,“SMP uygulamamızla kolay sipariş takibi ve teknik rapor olanağı sağlayarak ya da müşterilerimizin ürünlerimize daha kolay ulaşmalarını sağlayacak şekilde liman ağımızı genişleterek müşteri teklifimizi geliştirmenin ve farklılaştırmanın yollarını arıyoruz. En iyisi de ihtiyaç duydukları yerde ihtiyaç duydukları ürünleri alabilmelerini sağlamak için müşterilerimizi 7/24 Uluslararası Müşteri Hizmet Merkezimiz (ICSC) aracılığıyla destekliyor olmamız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler