1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Shell madeni yağlar pazarının küresel lideri oldu

Shell madeni yağlar pazarının küresel lideri oldu

Enerji Günlüğü - Shell, önde gelen araştırma firmalarının hazırladığı madeni yağ sektörü raporlarında, sektör lideri olarak öne çıktı.Shell'den...

Shell madeni yağlar pazarının küresel lideri oldu

Enerji Günlüğü - Shell, önde gelen araştırma firmalarının hazırladığı madeni yağ sektörü raporlarında, sektör lideri olarak öne çıktı.
Shell'den yapılan açıklamaya göre, markanın küresel pazar payındaki liderliği Kline&Co. firmasının en son raporunda da doğrulandı. Ipsos MORI ve Harris Interactive firmaları yaptığı araştırmalarda Shell’in Çin, Malezya, Tayland, Rusya ve ABD’de (Pennzoil) en çok tercih edilen binek araç ve ağır hizmet dizel motor yağı markası olduğu sonucuna vardı. Frost&Sullivan firması ise Shell’i otomotiv madeni yağları dalında Avrupa “Müşteri için Değer Geliştirme Ödülü”ne layık gördü.
Shell Global Ticari Başkan Yardımcısı Mark Gainsborough konuyla ilgili şunları söyledi: “Madeni yağ iş stratejimiz marka ve değer üzerine yoğunlaşmaktadır. Güçlü bir tedarik zincirimiz ve dünya standardındaki markalarımız ve ürün portföyümüz ile birlikte teknik inovasyona yatırım yapmaktayız. Bunun yanında, güçlü ortaklıklar geliştiriyoruz, yaptığımız işin merkezine tüketicilerimizi koyuyoruz ve sektörün fırsatlarına ve zorluklarına cevap veriyoruz. İşimizi ileri taşıdıkça, üçüncü partilerden de gücümüz ve başarılarımız hakkında bu şekilde teyit almak bizi gerçekten çok mutlu ediyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler