1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Shell Marine ve Shell Enerji’ye yeni yöneticiler

Shell Marine ve Shell Enerji’ye yeni yöneticiler

Shell Enerji Türkiye Ülke Müdürlüğüne Petek Işık Eyilik, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü’ne ise Burak Gürtekin getirildi.

Shell Marine ve Shell Enerji’ye yeni yöneticiler

Enerji Günlüğü - Shell Türkiye’de üst düzey yeni atamalar gerçekleştirildi. Shell Enerji Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Petek Işık Eyilik getirilirken, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü görevin ise Burak Gürtekin üstlendi.

Shell Enerii Türkiye Ülke Müdürü Petek Işık Eyilik, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Eyilik, Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İşletme çift anadal yüksek lisans programını da tamamladı. 2010 yılında Shell’e katılan Eyilik, Shell Enerji Türkiye operasyon ve ticaret takımlarında çeşitli görevler üstlendi. 2017 yılında Shell Enerji’nin Ticaret Müdürlüğüne getirilen Petek Işık Eyilik, yeni görevinde ise Shell Enerji’nin Türkiye’deki iş kolunu yönetecek. Petek Işık Eyilik, Shell’in doğal gaz ve elektrik portföyünü büyütme hedefine yönelik çalışmalara liderlik edecek. Eyilik, karbon nötr hedefleri doğrultusunda da Shell müşterilerinin enerji dönüşümlerine destek sunacak.

burak-gurtekin-shell-marine.jpgSHELL MARİNE'İN BAŞINA BURAK GÜRTEKİN

Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü Burak Gürtekin, 2011 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi.

2012 yılında Shell’e Filo Çözümleri Müşteri Operasyonları Uzmanı olarak katılan Gürtekin, 10 yıllık süreçte Filo Çözümleri ve Madeni Yağlar Satış Operasyonları ekiplerinde çeşitli görevler üstlendi. Son olarak Müşteri Operasyonları Madeni Yağlar ekibinde yer alan Gürtekin, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü unvanıyla şirketteki çalışmalarına devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler