1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell Renault filosunu tanıyacak

Shell Renault filosunu tanıyacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’de üretilen Renault taşıtların ilk akaryakıt dolumunda Haziran 2018’e kadar Shell FuelSave Tasarruf yakıtları kullanılacak. Renault...

Shell Renault filosunu tanıyacak

Enerji Günlüğü - Türkiye’de üretilen Renault taşıtların ilk akaryakıt dolumunda Haziran 2018’e kadar Shell FuelSave Tasarruf yakıtları kullanılacak. 

Renault ve Shell & Turcas arasındaki ilk dolum motor yağı alanında 2012 yılından bu yana devam eden işbirliği, ilk dolum akaryakıt ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi – TTS hizmetlerini kapsayacak şekilde genişletiliyor. 

2018 yılı Haziran ayına kadar geçerli olacak yeni anlaşmaya göre, Oyak Renault Fabrikaları’nda üretilen tüm yeni araçların ilk yakıt dolumunda Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları (benzin ve dizel) kullanılacak. Ayrıca Oyak Renault Fabrikaları ve Renault Mais şirket filosunda yer alan 350’den fazla binek araç, önümüzdeki iki yıl boyunca Türkiye’nin dört bir yanında bulunan ve sayısı 1000’i aşan Shell istasyonundan Shell Taşıt Tanıma Sistemi – TTS sistemi kapsamında yakıt alacak.  

Shell & Turcas CEO’su Felix Haber, yakıt teknolojisine yönelik olarak otomotiv üreticileriyle birlikte yaptıkları çalışmalarla ürünlerini sürekli geliştirdiklerini belirterek“Renault’ya ilk dolum için tedarik ettiğimiz FuelSave dizel ve benzin tasarruf yakıtlarımız, verimliliği arttırmak için özel olarak tasarlandı. Yine madeni yağ ilk dolumda sağladığımız Shell Binek Araç Motor Yağları, GTL (Gazdan Sıvıya Dönüşüm) teknolojisi ile üretiliyor” dedi. 

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar da “Renault, inovasyon odaklı bir marka. Ortak değerlere sahip olmamız ve iş ortağı olarak yaklaşımı nedeniyle Shell & Turcas ile verimli bir işbirliğimiz olacağına inanıyorum. Genişleyen işbirliğimizin her iki markaya da hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu. 

SHELL 500 BİN TAŞITI TANIYOR

Shell & Turcas Türkiye çapında 1020’nin üzerinde istasyonda günde 1 milyondan fazla müşteriyi ağırlıyor. Her gün otomotiv, inşaat, madencilik ve lojistik sektöründeki 100’den fazla kurumsal müşterisine ticari akaryakıt ve madeni yağ tedarik ediyor. Shell Taşıt Tanıma sistemine kayıtlı 500 binden fazla araç bulunuyor.

Shell’in Derince Madeni Yağ ve Gres üretim tesisi, Akdeniz bölgesindeki en büyük madeni yağ ve tek gres üretim tesisi unvanına sahip. Derince Madeni Yağ ve Gres üretim tesisinden 55’ten fazla ülkeye ihracat yapılıyor. 

Shell, OYAK Renault Bursa Fabrikaları’nda üretilen araçlar için GTL teknolojisi ile üretilen Shell Binek Araç Motor Yağlarını sağlıyor. Shell, GTL Teknolojisi ile doğal gazdan motor yağı üretiyor. Bu teknoloji motorun temiz kalması ve yakıt tüketimini düşürme konusunda iddialı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler