1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Shell TBF’nin ana sponsoru oldu

Shell TBF’nin ana sponsoru oldu

Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Shell TBF’nin ana sponsoru oldu

Enerji Günlüğü - Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzalayarak, Basketbol Süper Ligi’nin destekçisi olduğunu açıkladı.

Uluslararası petrol ve doğal gaz şirketi Shell, Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı’nın katıldığı, 26 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen imza töreninde anlaşma yapıldığı duyuruldu. Böylece 3 yılı kapsayan yeni dönemde Shell, ana sponsor olarak Basketbol Süper Ligi’ne finansal destek sağlayacak.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Bugün imzaladığımız anlaşmayla, gücümüzün daha da artacağını biliyoruz. Neredeyse bir asırdır ülkemizde bulunan, toplumumuzun büyük bir kabulünü ve güvenini kazanmış Shell ile Türk basketbolunun “hep ileride” olması için çalışacağız” diye konuştu.

Shell’in hep ileride olmak üzere sürekli çalıştığını vurgulayan Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı “Yeni dönemde Basketbol Süper Ligi’nin dünyanın önde gelen ligleri arasındaki konumunu güçlendirmesi ve ülkemize sunduğu değeri derinleştirmesi için yolculuğuna eşlik edeceğiz. Ülkemizin basketbol takımlarının, sporcularının ve Milli Takımlarımızın gelişiminde kritik bir rol üstlenen bu ligin destekçileri arasında yer almaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler