1. HABERLER

  2. PETROL

  3. SHELL & TURCAS Derince Tesisleri 50. Yılını kutladı

SHELL & TURCAS Derince Tesisleri 50. Yılını kutladı

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ve Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. Yılı törenle kutlandı.Kocaeli Wellborn Luxury...

SHELL & TURCAS Derince Tesisleri 50. Yılını kutladı

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ve Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. Yılı törenle kutlandı.

Kocaeli Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen kutlamada bir konuşma yapan Shell&Turcas CEO’su Jacek Dziembaj, başarılarında Derince tesislerinin payının büyük olduğunu vurgulayarak tüm Derince ekibine operasyonel başarıları ve sıfır kaza hedefine titizlikle uymaları nedeniyle teşekkür etti.

Shell Türkiye Başkanı Ahmet Erdem ise, Shell’in Türkiye’deki 90’ıncı yılında, Derince tesislerinin de 50’inci yılını kutlama mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Derince çalışanlarını kutladı.

Gecede Jacek Dziembaj, Shell & Turcas Derince Madeni Yağ ile Gres Fabrikası ve Akaryakıt Terminali’nin 50. yılı nedeniyle hazırlanan özel plaketi Shell & Turcas Madeni Yağlar İkmal Zinciri Müdürü Onur Akcan’a sundu. Kutlamada yapılan çekilişle ise davetlilere sürpriz hediyeler sunuldu. Tören, sanatçı Gökhan Tepe’nin konseriyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler